Ei fullsatt kirke kunne glede seg over resultatet av korprosjektet som Os familiekor med band framførte i Os kirke nylig.

Os Blandakor og Familiekor i Os Kirke 21. okt 2017

Dirigenter var Ragnhild Ryen Dirfeldt og Kjelleberg Solli. Kveldens konferansier var Runa Finborud som også fortalte også litt om sangene som ble framført.

De to korene har siden i vår vært sammen på flere øvelser og repertoaret satt virkelig. Det var skikkelig trøkk i både kor og band.

Helt fra første tone fra korene og dyktige musikere i bandet bestående av Daniel Ryen, Johannes Ryen, Christer Dirfeldt, Ragnhild Ryen Dirfeldt og Stig Jonsbråten fikk publikum høre gospelsanger som virkelig fylte hele kirkerommet. Mange fine kjente og kjære gospelsanger ble framført med og uten solister.

Kveldens solister var blant andre Inger Siksjø, Solrun Ryen, Astrid M. Ryen, Britt Randi og Anne Mari Stenseth, Aud Gunhild Hodøl, Harald Enge, Christer Dirfeldt og ei barnegruppe med Svanhild E. Ryen, Linnea Bekken, Kirsti Siksjø og Inger Siksjø. Publikum fikk også være med på flere gospelsanger med bandet.

Det er ekstra fint å være sammen med unger på slike arrangement. Det skaper en fin stemning, for sang og musikk binder alle sammen på en bra og god måte.

Konserten avslutta med sanger som var nært knytta til korene på sin måte og fra familiekoret var det: «I go to the rock» og fra blandakoret var det: «Together».

Publikum og aktører koste seg virkelig og ved konsertslutt var det ingen tvil etter applausen å dømme, om at dette var et vellykket korprosjekt og en frisk fin gospelkonsert.

Teksten sto og i Arbeidets Rett 6. november 2017

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.